fbpx
0

Korpa

 x 

Vaša korpa je trenutno prazna.

Otpočnite kupovinu

Prepoznata u Evropi, EU Ecolabel oznaka promoviše očuvanje životne sredine i samim tim proizvodima koji su obeleženi ovom oznakom u potpunosti možete verovati. Hygiene Systems MNE d.o.o. je najveći distributer ekološkoh proizvoda iz sfere higijene na teritoriji Republike Crne Gore.

Danas EU Ecolabel oznaka pokriva širok dijapazon proizvoda i usluga, sa svakodnevnim povećavanjem broja proizvoda koji pripadaju ovoj grupi.

Grupe proizvoda uključuju proizvode za čišćenje, uređaje, proizvode od papira, tekstil i proizvode za kuću i baštu, maziva i usluge kao što je turistički smještaj.

Ecolabel logo poseduju proizvodi kod kojih su uspostavljeni visoki kriterijumi i samo najbolji proizvodi, koji su najmanje štetni za okolinu, imaju pravo da budu obeleženi ovom oznakom.

Štaviše, ovo je oznaka kojoj potrošači mogu s pravom verovati. Kriterijumi koji definišu ove proizvode su dogovoreni na evropskom nivou, nakon mnogobrojnih konsultacija sa stručnjacima, a sama oznaka se dodijeljuje samo nakon verifikacije da proizvod zadovoljava ove visoke standarde ekologije i učinka.

EU Ecolabel je ubrzano rastući brend. Mnogi proizvođači koji žele da prodaju njihove proizvode širom Evrope, razumeli su pogodnosti koje donosi evropska Ecolabel oznaka. Proizvodi koji nose "Cvetni logo" se mogu biti distribuirani na tržištu Evropske Unije.

Ecolabel oznaka ne predstavlja prepreke za trgovinu. Nasuprot tome - mnogi proizvođači smatraju da im Ecolabel oznala daje prednost na konkurentnom tržištu.

Kriterijumi za dobijanje Ecolabel oznake nisu zasnovani na jednom faktoru, već na studijama koje analiziraju uticaj proizvoda ili usluge na okolinu kroz životni ciklus proizvoda, počevši od vađenja sirovine u pred-proizvodnom stadijumu, kroz proizvodnju, distribuciju i upotrebu.

Cvetni Ecolabel logo pomaže proizvođačima, trgovcima na malo i veliko, pružaocima usluga, da steknu priznanje onih koji prate visoke standarde, a samim potrošačima pomažu pri izboru.

EU Eco label je deo šireg akcionog plana o odriživoj Potrošnji i Proizvodnji i Održivoj Industrijskoj Politici usvojenom od strane evropske komisije 16. jula 2008. godine.

Proizvodi koji pripadaju ovoj grupi obeleženi su Ecolabel oznakom u gornjem desnom uglu i sve to možete videti u našem Online Shop-u.
Za Vas smo izdvojili neke od najprodavanijih Eco proizvoda iz naše ponude. Pogledajte navedenu listu.


Tagovi

Osvojite vaučer u vrednosti od 50 EUR * za kupovinu naših proizvoda
captcha